Formátumfejlesztés és gyártás

Csapatunk sokéves tapasztalattal rendelkezik televíziós és online tartalmak fejlesztésében, gyártásában, az ötlettől a lebonyolításon át, az utómunkáig; cégünk egy produkció teljes tartalmi összeállítását és levezénylését el tudja végezni. A nagyobb személyigényű projektek esetén bejáratott kapcsolatrendszerrel, hosszú évek óta összeszokott külsős kollégákkal dolgozunk. Hazai és nemzetközi piacra, tv-, online- és streaming szolgáltatók felületeire egyaránt fejlesztünk és gyártunk.

Megvalósult projektek:

#maradjotthon – karantén-reality (TV2)

A #maradjotthon egy jelen idejű doku-reality, amelynek főszereplői – akik jól ismert közszereplők, illetve a frontvonalban dolgozó civilek – a saját életüket videó-naplózzák le a koronavírus hozta karantén alatt. Az általuk forgatott storylineban a megváltozott valóság okozta szorongást, életvitelük változását, érzelmeik és gondolataik alakulását, emberi kapcsolataikat, társadalmi felelősségvállalásukat mutatják be.

Love Bistro – gasztro-reality (TV2)

Tizennyolc sztárpár, két séf és egy vadonatúj gasztro-reality – ez a Love Bistro. A saját fejlesztésű formátumban nem csak a házias recepteké, hanem a párkapcsolatoké a főszerep. A műsorban a feladatok a bizalomra, az együttműködésre és a párkapcsolati dinamikára épülnek, emellett pedig fontos szerepet kap az idő is, hiszen a szereplők licitálhatnak, azaz gazdálkodhatnak a saját főzési idejükkel, így előnyre tehetnek szert a verseny során. A pároknak a döntőig vezető úton számos akadályt kell együtt legyőzniük, humorból, örömkönnyekből, és drámai pillanatokból sincs hiány a verseny során, a műsor kamerái pedig a konyhán kívül is forognak.

Értékesítés alatt:

City of No Time – physical game show

A The City of No Time egy gameshow/párkapcsolati reality, amely próbára teszi a párok kapcsolatát, együttműködését és nem utolsó sorban a fizikai, mentális valamint logikai képességét is. Egy izgalmas föld alatti játék, amely során a versenyzőknek úgy kell stratégiai fegyverként használniuk az időt, hogy közben elveszítik az időérzéküket. A formátumot a Paprika Studios és a Free Monkeys közösen alkotta meg.

Meme Over

A Meme Over egy 60 perces szórakoztató talkshow, amelyben minden a mémek körül forog. A panelműsor a Heti Hetes óta az egyszerű, szórakoztató és véleményformáló műsorok legsikeresebb formája. Nem csak szórakoztató, hanem költséghatékony megoldás is.
A kérdés az, hogyan lehet a formát megújítani úgy, hogy a mai nézői trendeknek, a fiataloknak és a multiplatform tartalomszolgáltatásnak is megfeleljen. Erre ad a Paprika Studios és a Free Monkeys által fejlesztett műsorformátum választ: ez a Meme Over!